En fin dag.

Nå idag har jag nog inte så mycke att berätta om men...


Igår, det va nog den finaste dagen på länge. Att vakna upp till av att solen lyser rakt mot en och värmer det är nog det bästa sättet att vakna på. Hela vädret igår gjorde så jag va typ hyper eller något, jag ville bara vara ute och göra något.

Nå det sluta med att jag och kalle gick på lite biljard, efter det så hängde vi runt på stan för att vi skulle kolla på en film The Watchment eller vad den nu heter... orkar inte kolla upp det nu om det är rätt namn. Men i alla fall det gick typ hela dagen till det och snacka om att det va skönt att komma hem sen och vila ut sig och vist va man nog trött också.

Jag önskar det kommer flera sånna där fina dagar... för inte långt efter dem så kommer sommaren! :D

Chips i en påse.

Okey ja vist finns det altid roliga saker som katter gör, min katt tycker om att hoppa in i alla möjliga påsar som är tomma.
Men saken är det att han heter Chips vilket blir då att man skulle kunna säga Chips i en påse! haha kan det bli bättre?

Att få saker...
Vist är det altid fint när man får saker som normaltvis kostar mycket/är sälsynta men ändå något man vill ha men inte vill riktigt sätta pengar på.

Ja jag tänker inte säga hur, men jag kan garantera att det va helt lagligt sätt som jag fickk två telefåner idag!
Först när jag skulle testa den där Sony Ericsson så fick jag inte igång den med kortet för den sa "sätt i SIM kort" även fast det va i. Jag trodde det va fel på den så jag tänkte lämna den typ på marken och se om någon idiot plockade upp den.

Men som tur e så gjorde jag inte för när jag testa den hemma igen så funka den helt perfect! Jag hade en likadan fast röd innan den men eftersom den va... ja röd och min mammas så va det låte så där "jag skulle vilja ha en egen" och nu har jag en så det känns skönt.

Den andra är bara söt, för den e såååå liten! ja kan man få något bättre på en dag?

Jo det kan man faktisgt, det fina lövet där bakom fick jag av Emma idag när hon skicka ett SMS och gjorde mig helt nyfiken när hon sa att jag skulle kömma förbi sveps för hon hade en överaskning att ge mig. Ja jag vet att för många kanske det inte ser så specielt ut men ja... den är mycket speciel på sitt sätt!
Ja jag är ju Emmas lilla löv som nämndes förut i hennes blog ^^

Ja nä nu ska jag nog ta och njuta av min cola och byta till något mjukare, skönt att man få sova ut riktigt ordenligt imorgon!

Försenad.

Okey jag e lite sen med att skriva det här inlägget, med tanke på att jag lova en viss person att jag skulle skriva i min blogg redan igår innan jag gick och la mig. (sorry för förseningen ^^)

Men ja jag vet inte riktigt vad man ska berätta om, det vanliga i guess.

har ju varit på digital chocolate nu en stund och det e lite si och så med det.
Känns inte som min grej och några vägrar acceptera att det inte finns något skäl till det utan det bara känns inte rätt.
Men det kanske blir bättre nu ändå för att från imorgon så ska jag sitta med lite level design så jag får skapa något igan vilket känns härligt!
Jag känner igen mycket av det systemet programmet använder från andra program där man kan göra egna baner och så vidare så det lär inte bli något problem.
Så jag hoppas att det känns bättra att jobba med det, jag e nog den personen som gillar att vara kreativ, göra saker och tänka på nya idén.

Ja helgen är nog inte så där jätte packat planerad men lördag blir typ fest hos anna så jag ser fram imot det.

felstavningar finns, men jag skyller på lathet av att läsa!

Flash spel... xD

Ja ni sånt här sitter jag nu för dagarna och spelar det är så beroende framkallande så det är inte bra att ens börja xD så testa det på egen risk....
Okey så farligt e det inte!

http://www.nitrome.com/games/icebreaker/

RSS 2.0