konstigt?

Humm ja... hur ska man börja, snart är det nyår och det är mörkt och kallt ute... borsett från det kalla så måste jag säg att jag gillar när det är mörkt ute på något sätt men missförstå mig inte fel jag gillar även sommar när det är soligt och ljust ute men varma sommar nätterna är nog det bästa.
På natten känns det som att det är mera "skrämmande" och gå ute eller något just pga att det är mörkt och fantasin springer fritt.
Men jag har altid gillat läskiga saker, som en skräck film kan jag sitta och garva till.
 Något som får mig och rysa i rygg raden... haha ahh jag älskar det för man känner värkligen hur man vill springa iväg då och man får bara en thrill av att inte göra det.

Oket låter det konstigt? det gör det nog säkert men whatever typ. I got a wicked mind, what can i do about it?Men om man tänker på vad jag skrev i förra inlägged att jag va rädd att det skulle sluta med att jag sitter hemma och inte gör något alls, ja jag e glad att medela att det har inte alls varit så. Jag har haft en massa springande och träffande och görande och bara haft... två dagar tror jag för mig själv helt och det räcker precis för min den.

Hade jätte trevligt idag med Emma, Kalle och Pingu och imorgon blire nog en rejäl fest, första nyåret som jag inte sitter hemma så om alting går "bra" så... ja.. det blir nog något att minnas på ett sett eller annat.

Det är helt chill... hehe...

Ja stavfel finns, men ni kan läsa det så what the heck do i care?!

Jag vill inte...

Jag e lite rädd nu, för att imorgon är det sista dagen på sveps det här året. Men jag jag vill inte det... för att jag e rädd att jag kommer dö av ut tråkan, de senaste dagarna har jag suttit och inte gjort ett skit hemma och om jag anar rätt så kommer det vara samma sak efter imorgon. Känns som att jag vill han ågot att göra varje dag för jag kommer förmodligen sitta hema dagarna lång.

Och nej jag har absolut inte det minsta lust att spela något, jag har försökt flera tillfällen nu men jag fastnar bara inte med något. istället sitter jag här och bara glor in i min bakgrund på skärmen och lysnar på musik och det är jag rädd för att göra hela den här tiden efter imorgon... ush vad ska jag göra?

Okey något lär det ju hända ska träffa Laila, Kalle och Emma på lördag vilket är ju jätte trevligt i alla fall.

Smile.

Att le är en bra sak, det borde nog alla göra det finns inget fel med det men the point är...

De senaste dagarna har jag blivit tillsagt två gånger att jag borde le, det gör mig lite orolig på någotsätt. Ler jag värkligen så lite så att folk behöver påminnam mig om det? ja jag vet inte men vist känns det bra när en helt främmande person klappar en på axeln med och säger åt en att man inte ska se så deppad ut och att man bord le. Det ger en sån där varm kännsla att det finns folk som faktisgt bryr sig.

Men men, eftersom jag inte skriver så mycket i min blogg nu för tiden så kanjag säga att det går helt okey för mig på sveps, har inte gjort något med min hemsida. Annars så förutom det så har det varit en hel del springande hit och dit, även Anna har åkt till sverige vilket känns tråkit för det är så tomt när hon inte finns till här. Men så är det när man blir van att vissa personer finns runt om kring en och sen försvinner de för en stund.

Sen så är det snart jul och nyår då blir det att bara chilla, ta det lungt hemma eller kanske hitta på något om någon kommer på något förslag.

Bio

omg nu e jag hemma efter att ha sett burn after reading, den va så sjukt bra samtidigt som den va lite random typ den hade typ inte så stor mening i sig men just det att alting va så helt... ja random gjorde så att den blev bra och rolig, specielt hur summa CSI agenterna är...

Ja nu ska jag nog gå sova snart klockan e nästan 12 men imorgon kan jag sova ut riktigt bra...


P.S
För trött att rätt stava så...klaga på egen risk!

God kväll.

Emma har tjata på mig lite då och då att jag borde blogga, jag håller faktisgt helt med henne om det... Men jag har haft lite svårt för det den senaste tiden jag vet inte varför bara borde blogga ändå utan att tänka på det.
Men det har varit lite mycket på gång hela tiden också känns det som och att jag inte riktigt fått tid för mig själv även fast jag e hemma varje dag efter sveps. Och då känns det som att jag har annat jag vill göra och därmed hinner inte igenligen blogga så mycket. Jag har förmodligen tappat en massa läsare nu för att det inte står något nytt i min blogg...
Kalle sa även att jag borde ändra min bloggs design vilket jag tycker själv också.. Men jag vet inte riktigt hur och vad, typ göra en banner som känns personiliserad(är det ett ord ens?) och jobba på bloggen lite mera och göra den mera intressant kanske.

Men men ja idag ska jag på film med Anna och Emma sen imorgon blir det inflyttnings fest hemma hos Anna mera än så vet jag inte om det ska hända något mera i helgen.

RSS 2.0