Kvälls blogga

Ja ni, det känns för tillfället att det är lite dåligt med bloggning för mig. Kommer på så mycket om dagarna vad jag kan skriva och så men sen när det är tid att skriva något så blir man helt tom i tankarna.

Men Emma ska till sverige Imorgon i alla fall, kommer sakna dig då! Så är jag nyfiken på att se hur hon ser ut efter att varit hos frisören. Känns som att jag kommer sitta va så avundsjuk på alla för det är typ tre stycken där på Sveps som har gjort något med sitt hår och jag kan inte göra något för att jag måste låta mitt vila... Okey möjligtvis så kan jag klippa det men jag är inte helt säker om jag ska ha långt eller kort.

Sen som jag sa tidigare så ska Anna komma till mig vi ska bland annat på bio imorgon, kolla på Max Payne... jag tror det kommer va bra i alla fall. Vi ska nog även fotografera lite också... ja får se. Måndagen har man ledigt också vilket är jätte skönt.

Ja jag tror inte det finns så mycket mera att skriva nu förutom att gå sova... Hehe, god natt!

P.S
Okey jag borde komma på bättre rubrik till mina blogginlägg...

trööööt

Ush har kännt mig så hängig idag alltså så det e inte sant... Inte har jag något att berätta heller, kan ju säga att lite planeringar i helgen har man i alla fall sen så e man ledig på måndag.

Vitrinet för Sveps reklam börjar få form det borde bli klart imorgon vilket är nice


Men nu orkar jag inte skriva mera för jag e trött och ska sova... orkar inte ens kolla efter stavfel så nu skriver jag den här lite slarvigt... hehe.

God Natt!

Hemsidan...

Okey jag kom hem nyss och har inte mycke mera att säga än att min hemsida är updaterad mes bilder från Tsukicon för er som är intresserad!

Addressen är: www.beyond-loves-shadow.tk

FAN! såg att jag skrivit "Tsukicon" fel på startsidan... det är ju så typist att man inte märker det fören det är försent!

Vadå Rubrik!?

Blir lite sent med bloggande idag, fast det spelar nog inte så stor roll... Ja vad ska man berätta... Kan ju börja med att säga att vårat projekt på Sveps på att förnya reklamen för sveps i vitrinet går bra och kommer se skit snyggt ut.

Annars så donno... Ja jag borde få upp mina bilder på hemsidan det är stor tid att uppdatera den så att det finns något nytt där sen så borde jag börja göra lite mera bakgrunder... Har inte blivit så mycke gjort av det på senaste tiden för att Emma och jag snackar kanske ganska mycke på fritiden i sveps som vi har... Hehe ja det är väl en bra sak ändå.

Ja på tal om Emma så va jag nyss hemms hos henne för att dom skulle ha windows XP på en dator och jag råkade ha det så då kunde jag hjälpa dem lite vilket va trevligt. Kolla lite på Tv också sen innan jag åkte hem, nu känner jag mig trött så jag ska nog sova snart om en timme typ eller så... Ja vad mera kan man säga.

Känns som att jag skulle behöva spica upp min blogg eller hemsida med något, donno om någon har nån ider på vad jag kan göra som saknas kanske? Ett forum kanske... Haha ja, det skulle nog va ganska dött ändå.

Morgon blogga >.<

Okey donno varför men jag har inte så mycket annat på morgonen att göra så för att få tiden och gå lite snabbare så kan jag lika gärna skriva ett morgon inlägg i min blogg... Jag kan säga att det är inte så jätte bra väder idag i alla fall ser ut att bli regn.

Men annars så känns det som att det ska bli en bra dag, jag känner mig pigg.

Jag har mina kläder tvättade speciellt min favorit skjorta och så har jag på mig mina nya byxor som jag längtat efter att få använda förmodligen kommer Anna ha samma byxor som mig idag haha får se om någon märker det... hehe.

Och för er som vill ha lite musik så kan jag ju lägga in den här låten, Inte någon favorit band på något sätt till mig men låten är bra ändå tycker jag.

Sum41 - Still Waiting



sova...

Okey det har inte blivit mycke bloggande idag men jag får nog ta igen det imorgon nu ska jag sova! hehe...(onödig information jag vet!)

Fre&Lör

Oh shit, donno vad jag ska säga förutom att jag är helt slut i benen!

Har varit borta hela tiden sen kl 12 på fredag och kom inte hem fören efter kl 6 idag... nä men som sagt i fredags så träffa jag Emma och Anna på stan sen skulle Anna köpa hårfärg och när vi väl kom till Backstreet shop så Köpte Anna lite kläder.
Eftersom dom hade ett erbjudande att ta 3 betala för 2 och hon hitta bara 2 st byxor hon ville ha så fick jag välja den 3e för mig själv och dom kostade over 60 euro annars men nu fick jag dom för 30 euro så både jag och Anna tjäna på det.

Sen så va vi hemma hos Anna fixa till hennes hår vilket blev jävligt snygg, första gången jag färgar långt hår så det va lite svårt... hehe. Sen skulle Emma hem fast jag stanna kvar och vi hyrde en film Final Fantasy Advent Children. Så blev det sen så jag sov över hos henne, nästa morgon så va jag tvungen och komma igång snabbt för jag skulle träffa Emma kl 11 på hennes metro station så jag han hem i ungefär 30 min innan jag skulle iväg igen.

Men sen så träffa jag Emma och gick med henne för hon skulle på träffa kompisar... fast det blev inte så lyckat. Ush jag måste säga att jag mådde lite dåligt själv där för att jag inte kunde göra något för att fixa till det för Emma för hon blev ju så besviken. Alltså jag är den typ av person att om någon som jag bryr mig om mår dåligt så vill jag göra något att den personen ska må bra och om jag inte kan så får jag typ ångest eller att jag känner mig onyttigt... ja det är svårt och beskriva vad jag menar.

Ja sen så träffa jag Anna igen och vi gick på en bokmässa, det va såååå mycke folk där men det va jätte trevligt i alla fall så jag e glad att vi gick dit sen efter det så skulle jag hem.

Ja jag orka inte ens öppna datorn när jag kom hem utan jag gjorde sälskap med min mamma och hennes kompis bara för att vila ut mig lite efter allt gående idag.

planeringar?

Humm... jag fundera en dag, att jag har så mycket att göra men ändå inte tillräckligt känns det som. Men sen idag på vägen till Sveps med Emma på metron så snacka vi om hur det kan bli jobbigt att om man har för mycket att göra, jag vet inte riktigt känns typ efter sveps varje dag som att jag inte vill åka hem utan skulle vilja stanna nera på stan och göra något även om det vore något simpelt som att sitta någonstans och ta det lugnt.

För att efter att man kommer hem så blir man så där lat och på något sätt känner sig helt slut och inte riktigt orkar gå iväg igen någonstans.

Men jag vet inte får väl se... Imorgon har jag lite att göra i alla fall ska hjälpa Anna och färga håret, sen på Lördag ska jag följa Emma till en träff med kompisar och sen kanske efter det träffa Anna om inte något annat... Men Söndagen blir tråkig känns det som eftersom jag inte har några planeringar alls... ush jag vill ju inte sitta hemma heller.

Sveps blogga, omg!

Just nu sitter jag på Sveps och väntar på att vi ska börja typ med något, donno vad igenligen för att jag och Emma e klart med vårat projekt. Sen så har vi inte mycke annat att göra så får nog börja på att arbeta med bilderna från Tsukicon så man kan få upp dom på hemsidan i år... hehe.

Men först måste jag ha något att dricka, får nog ta te ^^

Galen ide... haha

Själv har jag kommit ur duschen precis vilket känns skönt.

Men jag har funderar på en sak... Ni har säkert stöt på något liknande men i alla fall här om dagen så lyssna jag på en HIM låt (duh) som heter For You. Men i själva lyriksen går det...

In the grace of your love I writhe in pain
In 666 ways I love you and I hope you feel the same

Och det gav mig en helt galen ide... att öppna ett nytt text dokument och bara börja skriva "i love you" på 666 olika sätt...
Det låter ganska omöjligt men så som jag tänkte så tror jag säkert att det går att komme en lång väg i alla fall.
Men ja problemet är att komma igång och utföra eller försöka att utföra det i, det skulle ta sin tid... hehe.

Ja Emma du vet ju hur det är att du vill skriva men inte kommer igång haha så känns det för mig med det här. ;)

Sincrea

Känner att jag måste säga att jag har fastna lite för det här bandet after att jag sett dom som live specielt en av deras låtar, hehe ja här följer en video med den låten i alla fall och bilder på dem.

Hope you enjoy it!





Sugoi desu ne!

Halsband

Ja, har nog inte så mycket att skriva om dagens händelser, men som jag nämnde tidigare så va det något intressant som jag såg framemot idag. Vilket var... okey vad ska man kalla det... typ... känns som min hjärna står stilla nu... va fan...
Okey, okey men vi säger att det va bara "något" där man fick pröva på att göra ett eget halsband eller armband från olika stenar. Jo det e nog mest en tjej sak, själv va jag den ända killen där hehe men jag tycker det va skit skoj ändå lyckades göra ett fint halsband till mig själv, även Emma gjorde en skit snygg halsband. Kanske kan fråga Emma om vi ska ta ett foto på dom tillsammans så man kan sätta upp en bild.

Sen vet jag inte om det va så mycket mera intressant som hänt idag att berätta om inget nytt om min hemsida eller något annat heller.

Men för att spica upp det här hela så kan jag visa er en jätte vacker WoW bild som jag tagit för länge sen.

 

Tsukicon (del: 2/2)

Ja då kan jag berätta mera  för er som är intresserade att höra vad som hände på Tsukicon.
Men i alla fall det jag inte nämnde i del 1 va att på Lördag kväll så såg vi Sincrea live! yay ^^ så jävla härligt band måste jag säga.

Sen Nästa dag på Söndag så det första vi kolla på va Final Fantasy F&D event, trodde det skulle va lite mera om final fantasy men även det som va tycker jag va jävligt roligt det va underbart att se.

Här följer 3 linkar till filmen från den för er som vill och orkar kolla igenom, man kan även se mig och Emma i den men tyvärr så är det litet och suddigt så mera tänker jag inte berätta. Bara vi två som vet var vi är ;) hehe...

Del 1/3
Del 2/3
Del 3/3

Men efter det så va det autograf signering med Sincrea men jag hade inget att signera på och det billigaste man kunde köpa något att signera på va 10 euro vilket jag inte ens hade råd med. Men dom lär nog komma igen för att det sista event va Q&A med dem och det va en massa bra frågor men det som blev självklart va att dom tyckte om att va i finland också! haha det är så coolt att få höra det!

Imorgon blir det en intressant sak också för min och Emmas del, men det tänker jag inte avslöja än vad det är utan det får ni veta senare ^^

Men det va nog allt för idag!

Tsukicon (del: 1/2)

Kommer dela upp den här i två delar för det är för mycket för att skriva allting på en gång har så mycket att berätta om båda dagarna och jag orkar verkligen inte nu och så har jag inte riktigt tid heller... måste hjälpa mamma med gardinerna.

Men i alla fall jag har haft så fullt upp så jag inte haft tid och på grund av vissa saker inte haft möjlighet och skriva blogg.
Jag kan uppdatera er lite att i Fredags efter mitt sista blogg så åkte jag till Emma och sov över hos henne vilket jag är super tacksam för att jag fick, tack Emma!

Sen Lördagen så fick jag åka hem tidigt för att hinna byta om och åka iväg för att träffa Emma och Anna så att vi skulle gå vidare till Tsukicon! yay!

När vi kom dit så va det lång kö och det va lite kallt men det överlevde vi i alla fall, när vi väl kom in så va det så jävla cool hur folk klätt ut sig. Det första vi såg där va en finsk kille som kunde spela gitarr och sjunga på japanska... hur coolt är inte det?

Så hade dom en cosplay uppvisning och även en Lolita uppvisning jätte snygga och söta kläder hade dom i alla fall.

Ja det va en hel del trevlig underhållning hela dagen.

Mina två favorit dräkter jag såg va bland annat tre personer vilket två va utklädda till Zack från Final Fantasy 7 och sen en som va klädd som Cloud. Sen såg jag Miku-Chan (Hatsune Miku) som någon va utklädd till och hon va så fin och passade in i den och jag fick en jätte bra bild på henne också!

Jag fick en massa fotografier från lördagen och söndagen som jag får jobba på och lägga upp på min hemsida... alltså minnet blev fullt idag haha så mycket tog jag. Om någon vecka kommer ni hitta bilderna i gallerian på min hemsida kommer förmodligen nämna det i här när det är klart.

Sen så har jag skaffat en lite lättare adress till min hemsida vilket är www.beyond-loves-shadow.tk

Thats about it for today.

från bra till dåligt...

Okey alltså jag antar att ni alla haft dagar då saker känns skit bra om dagen och sen så är det något som förstör allt på någon minut, ja idag har jag just en sån dag... just nu känns det som jag bara inte vill vara hemma för att en del av er läsare vet vilken typ av problem jag har med min mamma och jag får tacka henne att hon förstörde hela jävla dagen...

Haha "Thats gay :/" xD

Haha okey jag satt nyss och kolla igenom lite bilder jag tagit när jag spelat wow sen tidigare och kom förbi en skit bra bild, alltså det som är roliga i den är just det som sägs i chatet... ja ni får läsa själva och bedöma.

Raesh = Jag
Saedslukar = Kompis

(Klicka för att förstora)

Fading thoughts...

Jaaaa ni... idag fick jag min hemsida uppdaterad igen så att det finns lite saker av intresse i alla fall, inte jätte mycket men bättre än inget.

Sen va det något jag hade i tankarna att skriva för en stund sen när jag tog en dusch men nu har jag glömt bort vad det va... typiskt eller hur? Men jag kanske kommer på det senare då.

Sen fick jag och Emma en snabb men intressant lektion av att använda kamera idag, ush det är så mycket med massa saker man måste tänka på när man använder en mera professionell kamera. Men jag börjar få in det i huvudet i alla fall... hehe.

Sen så önskar jag att folk kunde skriva lite mera kommentars så man vet lite vilka som läser min blogg, Emma du är duktig på det så du behöver inte oroa dig, hihi. MEN DU LUDDE ZOMG! jag vet att du läser min blogg men skriver aldrig något!
You make the panda sad :(

Min Blogg design >.<

Hej!

Okey idag har det ärligt talat inte hänt mycket, förutom att jag varit och handla mat och kom hem nyss, hehe.

Jag skulle behöva börja jobba på min blogg design lite så att den blir personlig men jag har inte några bra ide, skulle behöva ha nån bra foton av mig kanske att sätta upp och ja resten kan jag nog göra med photoshop men ja jag vet inte riktigt det där med fotografen för jag hatar verkligen se mig själv på bild. Känns som att dom blir helt misslyckade alltid, tror inte alla är födda med att va framför en kamera heller.


Men... idag tänkte jag att  dela med mig av en låt, jag valde just den här musik videon för att det är en av mina favorit låtar med H.I.M. Sen så jag tycker Ville Valo ser så cool ut i den videon, "cool" kanske inte är rätt ord för det men jag kommer inte på något annat så att man inte misstolkar det. Jag gillar hans stil rent utsagt... så har han så jävla bra röst också för den här typen av musik. Och nej jag är helt straight som det går att va så få ingen dum ide av det jag skrev nyss...


Super dag! ^^

Oj idag blev det en helt super dag känns det som!
Eftersom vi slutade extra tidigt på Sveps idag så bestämde jag och Anna redan igår att vi skulle gå hem till mig en stund idag fast vi fick med Emma också hem till mig wheeee! Så vi börja kolla några delar av en japansk serie som heter Great Teacher Onizuka (GTO) som jag tycker är så jätte bra. Jag fixa även mat så vi åt hemma hos mig så att man inte behöver vara hungrig... hehe. Sen börja klockan bli lite mycket så vi kolla på lite musik videor på youtube innan Emma och Anna skulle åka hem och jag skulle åka till min mormor en stund för att lämna av lite saker. På vägen hem blev jag lite sugen på godis så jag köpte lite chockolad och åt det på bussen på väg hem.

På Sveps så börja vi idag med att gå runt lite i Helsinki för att kolla på olika skylt fönster för att Emma, Anna och jag har ett projekt där vi ska göra en ny reklam dit för Sveps och vi har redan en super bra ide nu är det bara att börja sätta igång och göra den. Fick även mitt kontrakt på Sveps förlängt idag vilket jag är jätte glad över!

Men!.. Här kommer en video av det som vi kolla på idag, måste säga att jag diggar hans hår som fan! På minner om stilen Cloud använder från Final Fantasy 7

Gackt - Vanilla



För er som vill jämföra så ser Cloud ut så här


HIM<3

Okey idag på vägen hem så kolla jag mitt bank konto och jag hade fått tillbaka mina 41 euro för buss biljetten jag köpt som jag egentligen inte hade behövt... en lång story så orkar inte berätta den.

I alla fall så va det meningen att jag skulle betala tillbaka Emma vad jag är skyldig henne. Men snälla, söta, rara Emma jag hoppas hoppas du inte är besviken på mig nu, ska ju få mera pengar snart ändå :). Så jag skulle träffa min mamma efter Sveps för vi skulle äta ute och efter det så skulle hon in på Anttila och köpa något så jag kolla på lite band prylar. Och där såg jag den alltså seriöst jag höll på svimma när jag såg en HIM väska och den är så jäääääävla snygg jag va bara tvungen och köpa den... 39 euro.

Men så vände turen till min sida ändå för lite efter det så ringen min mormor mig och så klart kunde jag inte låta bli att berätta till henne om väskan och det slutade med att hon lova betala halva tillbaka till mig, så jag betalar bara 20 euro för den yay!

Sen blev jag klar med min hemsida idag, jag är fullt medveten att det finns säkert stavfel där och min e-mail är fel skriven för jag hade lite bråttom att skriva dit text för att bara få upp den så snabbt som möjligt. Den är lite ointressant nu men ska försöka uppdatera den så ofta jag kan och lägga dit mera.

Annars för det mesta så har det varit mycket prat på Sveps om hur vi ska göra i framtiden med planeringar och projekt, jag och Emma ska göra en hemsida tillsammans så jag flytta plats på vart jag sitter. Så nu sitter jag brevid henne istället vilket jag tycker är jätte roligt, nu kan jag störa henne med massa kramar, hihi.

Ouch! det här blev ganska långt inlägg och nu måste jag ut med soporna och ta en dusch innan klockan blir för mycket skulle ha ett program och kolla på Tv också men jag får nog hopa över den idag.

Back home!

Som ni nog märker så har jag inte skrivit något igår vilket va på grund av att jag inte varit hemma, hade film kväll hemma hos Anna igen och så va även Emma och hennes bästa vän Zan där så va hela fyra stycken. Så det blev mysigt och trevligt men att kolla på 3 filmer i rad är inte så jätte bra man kände sig lite slut efter den sista. Vi hade förberett oss ganska bra men det blev inte så mycket uppätet och drickande av det vi hade köpt så det kändes lite synd, men det finns flera dagar i alla fall.

Ush vet inte riktigt vad mer jag ska skriva... eller ja jag vet men orkar inte bara just nu tänka på hur jag ska skriva, seriöst trodde det va lördag idag först... ja jag är väl lite halv sovande än...men aja jag får skriva det kanske lite senare nu vill jag bara gå och hitta något att äta.

oh god, hur kunde jag glömma!

Okey donno hur jag kunde glömma nämna det men idag fick vi veta vems affisch som blev vald och jag blev jätte glad över att få höra att min och Emmas blev vald, yeee! det är vad jag kallar team work, bra jobbat Emma!

Jahaa ja...

Ja vad ska man säga om idag, så klart det skulle bli mera övningar på sveps med olika typ av lekar...va med på en av dom som va helt okey efteråt skulle vi gå en och en in till killen som hade övningarna för oss och typ lossas att man går till en jobb intervju men det va inget man va tvungen och göra. Men han va så trevlig och prata med han sa att han tycker att jag är en jätte fin person och att jag borde öppna mig mera och våga på mera att göra olika saker, men det va inte riktigt att jag inte våga det va bara det att jag som person inte gillar såna där övningar.

Sen så tror jag Emma använder mig som hennes personliga spargris haha, ja hon tycker det är bra att jag är skyldig henne pengar så att hon inte använder upp dom. Men ja det gör inget för min del, jag är bara glad att jag kan va till någon hjälp hehe.

Annars så har jag nog inte så mycket planerat i helgen. Ska träffa Anna imorgon på stan medan vi väntar på Emma så ska vi gå runt och kolla och så vidare så det blir trevligt sen ska vi ha film kväll igen, yay! Kommer vara en till person med så vi blir fyra stycken istället vilket är trevligt! Vi ska kolla på Moon Child vilket jag redan sett men eftersom det va dålig kvalitet på den jag såg så det gör inget att se den igen med mycket bättre kvalitet.

Blä för jobbigt haha.

Okey hade en bra ide att skriva och följa Final Fantasy 8 igenom när jag spelar det men redan efter en halvtimme blev det trögt och spela och skriva samtidigt så jag tror jag skippar både spelet och skrivande kanske försöker senare någon gång i framtiden. Som sagt, spel värkar inte va min sak länge, vilket är bra.

Ush på sveps idag så hade vi typ "övningar" hela dagen och det va roligt och se andra göra dom men själv kändes det så där jätte dåligt för jag är inte den där typen av person som är van och göra såna övningar. Där man lossas att man ska på arbetsintervju och andra liknande saker, jag va med på två övningar (räknar inte med den första för där behövde jag inte göra mycket igentligen)... och imorgon ska vi fortsätta...nä fan jag kommer nog bara kolla på när andra gör något.

Emma däremot ville inte heller va med och jag förstår precis att hon inte ville, jag får nog hjälpa henne undvika det imorgon för han är rätt tjatig om att man ska va med även fast han sa att han inte kommer tvinga någon va med.

Lådor....hjälp? ó.ò

Okey idag när jag kom hem så va det fullt med lådor i hallen, för min mamma har varit till sverige för att hämta lite av våra saker som är kvar där och i telefonen sa hon att det va massa av mina saker men så va det inte.
Igentligen va det bara en av lådorna som jag va nöjd över, I den fanns alla mina gamla spel PS, PS2, GC och SNES... Inte för att jag vill spela dom, men många av dom spelen är värda mycket pengar nu förtiden eftersom dom är så sällsynta. Jag är glad att jag har min Final Fantasy samling hemma i säkerhet nu!

Men det jag fortfarande vill ha hit så snabbt som möjligt är mina manga böcker och mina Final Fantasy figurer som jag fick av min kompis när jag fyllde år.

Annars så va det mest skräp som kom med som jag inte vill slänga men ändå har ingen nytta av att ha... ush

Min Logo

Sitter på Sveps just nu och vet inte riktigt vad man ska göra jag borde jobba på mitt portfölj men jag känner inte för det just nu så jag gjorde om min logo lite som jag ska ha på min hemsida. Men jag har så svårt att komma på något till den...

Inte något flashigt snyggt men det är något i alla fall.



Edit: Okey, donno var jag fick ifrån att man skriver logo med två G... lite pinsamt haha men tack Emma ändå för att du påpeka det.

Oh god!...

Det va rätt intressant dag idag på något sätt även om det hände ett litet missöde senare på kvällen.

Idag på Sveps så fick jag ganska mycket gjort, jag är så glad att jag kunde hjälpa Emma med sitt lilla stop på att hitta på något att göra så vi gjorde en jätte fin affisch idag tillsammans det va faktiskt hur kul som helst att jobba tillsammans än att göra en själv.

Haha jag vet inte riktigt vad jag ska skriva utan att få min och kännas som att jag upprepar vad Emma skrivit i sin blogg.

Men jag kan säga att jag tyckte activeark besöker vi va på idag va jätte bra planerat jämfört med de tidigare besöken vi gjort till andra ställen och det känns som man verkligen fick något ut av det vilket va jätte bra.

I alla fall så efter Sveps så tycker jag det va jätte trevligt av Emma att följa med till mig. Satt och dela en pizza och kolla på TV, men vi måste planera nästa filmkväll ju!

Det lilla missödet jag nämnde tidigare va att efter jag följt Emma till metron när hon skulle hem så kom jag hem och kom på utanför dörren att jag vill gå köpa något gott så jag gick in för att dricka lite vatten och lägger mina nycklar på bordet som jag gör när jag kommer hem av en vana.
Men eftersom jag normalt vis inte lägger dom på bordet när jag bara kommer in och ska göra/hämta något, så klart så skulle jag glömma där... hur illa är inte det?
Som tur är så har min mormor extra nycklar så jag fick hoppa på nästa buss hem till henne för att hämta dom.
Men det va inte så dåligt heller det va faktiskt trevligt och sitta där och prata med henne...
Försöker övertala henne att köpa en kamera till mig som är både min julklapp och födelsedags present, jag skulle bli skit glad om jag fick det!

Final Fantasy

Ohh jag satt och sökte på random saker som kom upp i huvudet på youtube, bland anat Final Fantasy. det är en väldigt känd spel serien det finns hela Final Fantasy 1 till 13 typ. Men det jag tänkte mera på att säga är att många ser det som ett helt vanligt spel, som man spelar under en fritid ja det e väl det som det är... Men för min del så är det så mycket mera än ett spel, om jag måste sätta ord i det så skulle jag säga att Final Fantasy serierna är de mest underbaraste sätt man kan sätta fram en berättelse på något som är så vackert och unikt, och även romantiskt i vissa delar.

För min del så har jag fastnat för Final Fantasy 8, för jag älskar verkligen berättelsen och hur personerna utvecklas i den speciellt Squall och Rinoa (dom två första personerna man ser i videon) för i början är Squall den personen som inte bryr sig så mycket om andra, man får den känslan att han är i sin egen värld och inte släpper in någon där. Rinoa däremot ser man direkt att hon drar sig till Squall redan från början när dom träffas första gången.

Tyvärr så har väldigt få ungdomar nuförtiden inte tillräckligt med tålamod att spela igenom ett sånt här spel för allting ska vara "instant action" och snygga grafiker och massa "coola" effekter m.m. Då blir det lätt att en fin spelserie som Final Fantasy lätt glöms bort för det är i princip en bok.

Här är i alla fall en video som i ihop klippt från Final Fantasy 8 och den här låten är med i själv spelet också i en jätte romantisk sken mellan Rinoa och Squall.

(typist att man kopierar fel link först... men nu e det rätt video ifall någon han kolla på den andra)


Måste få!....

Shit alltså idag när jag och Emma gick runt lite Antila som är en stor affär där som säljer allt möjligt så kolla vi på olika affischer och jag såg en ny HIM affisch där som jag MÅSTE ha! önskar jag hade råd med den men jag får ju pengar snart så!

Sen så har det varit prat om att gå på Tsukicon (sidan är på finska) vilket är en japansk pop-kultur händelse som riktar sig till musik, anime, manga. Ska bli fett kul!


Linn en kompis till mig från Norge fick för sig att göra en blogg också,  hon bad mig göra en banner dit vilket jag fick gjort idag så får se när hon får upp den på sin blogg. Jag hoppas hon blev nöjd med den i alla fall. Haha ja nu får man börja vänja sig vid att läsa norska också.

Annars har dagen varit helt bra men lite trög, jag har ingen som helst anledning att klaga än hehe... resten av dagen blir det nog mest TV tittande och kanske lite spelande om jag inte hittar på något annat.

Ensam hemma

Känns lite tråkigt och va ensam hemma, min mamma har åkt till Sverige för att hämta saker som finns kvar där efter flyttningen. Men känns som det inte riktigt finns något att göra just nu förutom att glo på TV kanske eller bara kolla på någon film. Har suttit och lyssnat på musik nästan hela tiden... Meh önskar det vore måndag redan.

Lördagen~

Okey nu är det söndag och det är skönt att vara hemma, känns som att jag har en hel del att skriva om so jag vet inte riktigt vart jag ska börja... hehe.

I alla fall Lördagen gick helt bra på det där placet som jag fortfarande inte kommer ihåg vad det kallades, men det va typ en stor församling med folk som hade olika utställningar om sina arbeten och skolor och sånt. Som sagt jag, Emma och Anna va där och representerade Sveps men det kändes som det va lite dålig dag för oss inte ås många som va intresserade av oss tyvärr men förhoppningsvis blir det bättre nästa gång i framtiden. Men vi hade jätte trevligt i alla fall och tiden gick snabbt, fanns musik också där som va bra och andra lite mindre bra men inget jag skulle klaga över i alla fall.

Efter allting va slut så va Anna så jätte hungrig, kändes som det ända hon kunde tänka på just då va mat haha. Jag va rätt hungrig själv så jag klagar inte, vi gick in på en McDonalds för att få mat i oss och det va rätt trevligt att bara sitta där och chilla efter dagen. Sen så slutade vi med dagen hemma hos Anna för att ha en mysig film kväll vi kolla på The Cube 2 och spaceBalls. Måste säga att jag va besviken på The Cube den kunde varit mycket bättre men aja nu har man sett den i alla fall och tvivlar att jag kommer se 3an.

Hemma, blogga, sova!

Okey jag vet ärligt talat inte själv när jag sist köpte lösgodis eller godis förhuvudtaget men det va Emma som i princip lockade mig och Anna till att köpa godis vilket va helt okey det va ju så billigt ändå tycker jag så jag klagar inte. Orkade inte ens äta allting så jag sparar resten till film kvällen imorgon som vi ska ha.

Men annars måste jag säga att Eagle Eye va jätte bra den har typ att "you can run but you can't hide" känslan i sig vilket va rätt nice. Mera kan jag nog inte säga om det för det skulle bara avslöja filmen.

Ush på hemvägen i metron så va det lite jobbigt jag och Emma kunde inte riktigt ens prata för det va massa människor där som prata engelska så man kunde inte ens höra sina egna tankar. Jag hoppas att Emma och Anna kom hem säkert med tanke på att det är rätt sent.

Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon och börja dagen på ett bra sätt.

Helg!

Fredag, åhh va skönt speciellt när man har lite planer på vad man ska göra. Ska träffa Emma och Anna senare idag och det blir bio!

Och idag så fick vi ett erbjudande på Sveps att dom som vill följa med till något( ja jag är dålig på att komma ihåg vad saker heter) och det ska finnas musik där och annat roligt så det blir nog trevligt, även Emma och Anna kommer dit! Men i alla fall så bara för att vi följer med dit på en Lördag så kommer vi få en ledig dag nästa vecka så klart man tackar och tar emot då!

Det blir ingen fotografering på grund av planerings ändringar men ja det gör inget få ta det längre fram.

Nu måste jag gå mata min katt, han är lite sur på mig just nu känns det som...

Photobucket



Oväntat händelse

Idag hände en ganska skrämmande sak på vägen hem, det va en fullgubbe som kom fram till mig och börja påstå att jag hotat han förra året med en pistol. Han vägrade flytta på sig och tänkte gå på mig men som tur är så lyckades jag sparka till han så han gick åt sidan så jag kom förbi. Ush jag är inte den typen som gillar att bli aggressiv mot folk oavsett vad, men jag hade inte mycket val där. Jag är rätt säker på att han blandar ihop mig med någon annan person för det hänger många killar utanför min trappingång som klär sig i samma stil som jag och jag har hört att dom inte direkt är någon bra sällskap. Men som tur är så blev det inget värre av det...


Annars så har dagen varit lugnt och imorgon blir det nog bio med Anna, förmodligen blir det Eagle Eye tror jag den heter. Kanske lite fotografering också i helgen skulle sitta fint får låna kameran över helgen från Sveps så att man har något att fotografera med.

Finns en väldigt vacker låt jag tänkte dela med mig av idag, lyriken är så underbart vacker.
Det är en musik video som någon gjort till ett spel men spelet har inget med musiken att göra, dom passar bra ihop ändå.





Var, när, hur? ~away~... Blä!

Det blev ingen fotografering idag som jag hoppats på, men ja det finns ju hur många dagar som helst så det får bli en annan dag som Emma kommentera. Va inte så bra väder heller, blåste rätt mycket och så va det målnit så det hade inte varit roligt och vara där frysande.

Annars har dagen varit lite upp och ner idag Jag kan inte och vill inte riktigt sätta ord på det men sen så fick jag inte så mycket sömn förra natten så jag va nog ganska "away" idag känns det som.

Men! Annars så börjar hemsidan få form. Har gjort alla knappar och sånt nu måste bara få hjälp med att sätta ihop allting, ja det är små saker men han som ska hjälpa mig är sjukskriven så jag kommer nog inte kunna få upp den i veckan. Ska även sätta in ett galleria dit som jag däremot inte har skapat än så jag får se hur det blir.

RSS 2.0