hahaha seriöst xD

Okeyjag tycker det här va lite bra sagt xD


Tony says: hitta en 5e på marken där i affären ^^
Kalle says: tog du den?
Tony says: Nää jag lämna kvar den där på marken!

Överaskad! ^^

Okey jag satt nyss och spela FEAR2 vilket är så coolt men i alla fall jag blev stort överaskad att Emma ringde till mig för att fråga om jag vill följa med henne på måndag och få veta mera vad amway (rätt skrivet?) är förnågot  och jag tycker hon är så fin som ringde istället för SMS jag känner mig så glad över henne att hon ringde så jag va bara tvungen och stänga av fear och berätta om det! :D


Du förtjänar en kram!

New place.

Okey Emma va så söt och tyckte att jag skulle blogga och av någon konstig anledning så har jag så svårt och säga nej till henne hahahah.


Men i alla fall nu har jag bytt praktik platts, från Sveps till Digital Chocolate.

Idag va min första dag och jag måste säga att det värkar jätte trevligt där... det finns bara en liten sak som jag tycker är dö trist... Att jag kommer förmodligen äta ensam varje dag för att jag är den ända där som får gratis mat på caffeet där nere som finns och de andra äter ute på andra ställen istället för att maten är inte värt pengarna på caffeet. Så även om jag lär känna folk där så kommer jag få gå själv på lunchen om jag inte spenderar pengar och äter någon annan stans... vilket jag inte har riktigt lust med.

Men annars så visa det sig att de har två rum där man får vila, de har en hel del spel där det jag såg va i alla fall x-box 360, came cube och antingen va det en playstation 2 eller 3 kanske va en 3a för det va trådlösa kontroller. Man kan nämligen gå dit även på helger och sitta om man vill eller efter att man slutat för dagen så kan man gå dit. Ibland  har dom även på kvällar träffar där de kommer dit och chillar lite.

Annars så fick jag lära känna programmet idag jag kommer använda som sagt jag kommer pröva på spel till de nya mobilen som kommer ut så att de funkar som de ska, och sen rapportera alla buggar jag hittar.

Möjligtvis annat om jag inte har något för mig att göra.

Men nä snart ska jag sova nog börjar känna mig trött nu.

Hemma i värmen.

Okey idag har varit lite oväntad dag, jag tycker den har varit jobbig i början på något sätt massa saker hänt och så vidare så man har själv blivit lite irriterad typ.

Men som tur e så fixade sig allting, efter att jag, Emma och Laila varit hos Anna idag och hjälpt henne fixa vinden så åkta laila hem då och så skulle Emma och jag Hemmåt som sagt jag kunde ta tåget direkt in till stan och hoppa på mentron och va hemma för typ kanske 2-3 timmar sen.

MEN! Det slutade med att jag följde Emma hela vägen till hennes pappa och hoppa på bussen där och kom in till stan. Saken är det att vi promenerade hela vägen vi gick lite extra lång väg för att kolla på ett hus där Emma bott förut.
Det roliga är att jag frös inget förutom fötterna lite och det va så jätte mysigt och trevligt att bara gå och prata med Emma samtidigt som det va så fint, det hela fick den där tröga/stress/irriterande känslan att försvinna som jag hade då när vi gick från Anna.

Men jag måste tacka Emma stort för den fina promenaden, du är så söt! ^^

Oväntat

Jag satt och typ lästa något idag på nätet när helt oväntat en låt kom fram från min playlist som jag inte hört på jätte länge.
Jag har nog lite glömt bort hur vacker den är, men den är speciel... Så jag tänkte dela med mig av den.


Richard Marx - Right Here Waiting

Lungt igen...

Ja nu e det lungt igen och snart ska man sova så man orkar upp till sveps imorgon.

Idag har det nog inte hänt så mycket förutom att Kalle varit här och chillat lite och spela lite ochså.


Jag har fundera på att värkligen satsa på en systemkamera för jag skulle så villja ta bilder på allt möjligt och lägga upp i bloggen. Sen om jag även nu slutar Sveps snart om interjuvn går bra och allt så kan jag inte låna den kameran längre vilket är synd. Men ja om jag sparar riktigt mycket så ska det nog gå bra ändå.

Men ush jag e så närvös för interjuven med tanke på att den kommer vara på engelska och jag kan ju det men jag e inte van och prata engelska så där... jag kommer sitta som en närv vrak på sveps imorgon och hoppa till på allt som händer omkring mig >.<

RSS 2.0