HIM<3

Okey idag på vägen hem så kolla jag mitt bank konto och jag hade fått tillbaka mina 41 euro för buss biljetten jag köpt som jag egentligen inte hade behövt... en lång story så orkar inte berätta den.

I alla fall så va det meningen att jag skulle betala tillbaka Emma vad jag är skyldig henne. Men snälla, söta, rara Emma jag hoppas hoppas du inte är besviken på mig nu, ska ju få mera pengar snart ändå :). Så jag skulle träffa min mamma efter Sveps för vi skulle äta ute och efter det så skulle hon in på Anttila och köpa något så jag kolla på lite band prylar. Och där såg jag den alltså seriöst jag höll på svimma när jag såg en HIM väska och den är så jäääääävla snygg jag va bara tvungen och köpa den... 39 euro.

Men så vände turen till min sida ändå för lite efter det så ringen min mormor mig och så klart kunde jag inte låta bli att berätta till henne om väskan och det slutade med att hon lova betala halva tillbaka till mig, så jag betalar bara 20 euro för den yay!

Sen blev jag klar med min hemsida idag, jag är fullt medveten att det finns säkert stavfel där och min e-mail är fel skriven för jag hade lite bråttom att skriva dit text för att bara få upp den så snabbt som möjligt. Den är lite ointressant nu men ska försöka uppdatera den så ofta jag kan och lägga dit mera.

Annars för det mesta så har det varit mycket prat på Sveps om hur vi ska göra i framtiden med planeringar och projekt, jag och Emma ska göra en hemsida tillsammans så jag flytta plats på vart jag sitter. Så nu sitter jag brevid henne istället vilket jag tycker är jätte roligt, nu kan jag störa henne med massa kramar, hihi.

Ouch! det här blev ganska långt inlägg och nu måste jag ut med soporna och ta en dusch innan klockan blir för mycket skulle ha ett program och kolla på Tv också men jag får nog hopa över den idag.

Kommentarer
Postat av: emzi

Kramar äger. hihi.

2008-10-13 @ 20:39:15
URL: http://izme.blogg.se/
Postat av: emzi

OCH! Din hemsida är alldeles supersnygg! Den ser verkligen fin ut!

2008-10-13 @ 21:09:18
URL: http://izme.blogg.se/
Postat av: Fitchy

Aww tack så mycke :D

2008-10-13 @ 21:56:55
URL: http://fitchy.blogg.se/
Postat av: Theredon

Heeej :)Råkade hitta din blog via din hemsidasom är verkligen fin btw...Over and out-Kalle-

2008-10-14 @ 14:14:07
Postat av: Anonym

Omg! Du måst lägga till en "edit" knapp, så att man kan ändra på äldre kommentarer ;)-Kalle-

2008-10-14 @ 14:16:00
Postat av: Anonym

Eller sen e ja bara skit som int hittar den mögligtvisWouldn't surprise me... ^^-Kalle-

2008-10-14 @ 14:17:23
Postat av: Fitchy

Haha, jag tror inte man kan lägga in en edit knapp på bloggens kommentarer :P jag e rätt ny själv när det gäller att fixa blogg layout :P men som sagt, tror inte det går.

2008-10-14 @ 19:44:00
URL: http://fitchy.blogg.se/
Postat av: emzi

Nej man kan inte. tyvärr. jag är expert. jag vet.

2008-10-14 @ 19:57:42
URL: http://izme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0