Uttråkad eller bara uttråkad?

Gud, måste säga att igår och idag har nog varit dom trögaste dagana på sveps hit tills.

Men det är inte så farligt ändå jag och Emma har hittat på en egen sak att sysselsätta oss med under den här tiden. Har själv inga bilder men annars så kan ni läsa Emmas inlägg för att se vad det handlar om. Haha ja jag tycker det är jätte gulligt med bollar och ruter och vad man kan hitta på med lite papper, kludd och med bläck pennor i olika färger.

Själv har jag börjat spela lite piano nu... eller ja det är en keyboard men det är svårt som satan ju. Kan början av en låt från Zelda som heter Saria's Song å jag älskar den låten det är en sån låt man kan nästan lyssna på over and over again.

Men ja för er som undrar hur den låter så här har ni den... Och tjejen i videon är Saria. (duh)
Sen så har vi en annan låt som jag vill lära mig det kommer från Final Fantasy 9 och den är också helt underbart vacker.
Har haft den i huvet hela dagen idag typ.
Det här blir en dubbel video inläg så här har ni en video med den låten... Melodies Of Life på engelska
Nej nu ska jag gå sova så man orkar upp imorgon, nu blir det lite sent igen... typist! :(
(orkar inte rättstava pg trötthet)

Glömde nästan... o.o

Lite sent att skriva men ja jag har ju lovat att göra det hehe... får gå lägga mig direkt efter det här men som sagt i helgen har dat varit en hel del saker som hänt, typ fredagen så va jag, Emma och Annat ute i stan och sen kom vi hem till mig frö att göra plättar, det gick lite dåligt i början med tanke på att det va så länge sen jag gjode det men det gick bra till slut ändå. Efter det skulle vi kolla på film men det blev inte mycke för filmen buggade upp sig sen skulle jag få lite FF musik till Anna på skivor men sen dog datorn också... ugh allting samtidgt. Men... men sen lördagen så va det inte så mycke igenligen bara jag och Anna som gick runt på stan för att hon skulle jul handla så det va helt trevligt.

Söndagen däremot va det faktisgt roligt även fast jag fös ganska mycke men jag va med min mamma och Emma ner till stan för att kolla på jul gatan när dom öppnar den, ja typ jultomten som åkte genom där och det va så mycke folk så det inte är sant hehe men Emma blev glad i alla fall för hon fick en balong. Kanske borde ha tagit en själv också till Chips för han värka gilla det rätt mycke.

Okey det va det som hände i helgen så ska jag åka på en kryssning efter nyår till sverige har jag fått reda på och jag hopas Emma och Anna kan följa med på den för det skulle bli skit skoj!

Fast nu ska jag sova för nu e jag trött och jag ska orka åka till sveps imorgon också hehe, God natt!

Död blogg :(

Jag e medveten att min blogg är lite död just nu för tillfället och Emma har tjata på mig då och då at jag måste skriva, vilket jag håller med helt hehe... Har själv varit lite typ vad ska man säga... haft lite dåliga dagar och inte bara orka skriva något.

Men ja, jag har köpt en bok som jag ska börja läsa... eller har börjat läsa i alla fall. Kanske lite svårläst men det går ändå boken heter The Legend of Drizzt. Det är en fantasy bok som handlar om en karaktär som heter Drizzt, för er som känner till Bauldurs Gate och deras fantasy värld har säkert hör om Drizzt tidigare.

Har inte riktigt hunnit updatera min hemsida heller däremot har jag gjort ett flertal nya hemsidor även hjälpt Emma att göra en så jag hoppas att hon e nöjd med dig själv och sitt arbete för det tycker jag hon ska vara.

Och lite planeringar nu i helgen har jag också men det berättar jag om på måndag... jag lovar!

En tanke...

I dont know where to begin, somethings weighing in my mind. Being quiet such a sin, finding the answers way within.

Vampire Cat... lol ^^

Den här va rolig tycker jag. ^^


Den här helgen som gick, typ zomg.

Okey, sorry att jag kanske inte har skrivit så mycket på senaste tiden. Ludde börja redan klaga på mig :( så jag får ta och skriva något nu...

Men tänkte säga att från och med nu kommer jag förmodligen inte skriva något på veckosluten för det känns för... hur ska man säga... Jobbigt att tänka på det om man har haft mycket att göra eller att man kommer hem sent, så det som händer på veckosluten berättar jag istället på måndag då om det finns något viktigt att nämna.

But... about this weekend...

Det hände lite i helgen inte så jätte mycket, typ i fredags så köpte jag en jacka vilken va dyr sen så blev det bio och jag och Anna såg på Death Race en helt bra film tycker jag. Lätt värt pengarna... Så va vi hemma hos mig sen på lördag och kolla på två filmer till Shaoling Soccer och Cubic. Men söndagen va lugn, va lite bakis så inte mycket man ville göra då men det behövs väl inte alltid vara något att göra.

Oj sen glömde jag nästan säga att jag och Anna va till brunsparken och fota på kvällen och fy fan vilken fin bild vi fick... okey vi fick flera än bara en fin bild men jag tänkte visa den finaste av domSen så kan jag ju nämna att jag kom igång igen med att träna Hiragana igen samtidigt som Emma kom igång med att skriva vilket hon haft mening att göra många gånger <snäll klapp på huvudet> ^^

Sen på tal om Ludde han linka en skit roligt film till mig... haha den är så dålig så den blir fett bra. kan nog inte sluta garva när man kollar på den!Okey nu sitter Ludde och stör mig på msn så jag kan inte fokusera på att skriva mera så det får räcka för idag...hoppas han är nöjd i alla fall.

Skriva

Okey idag på sveps hade jag lite tråkigt så jag börja skriva på en fantasy berättelse och jag tycker den blev ganska bra jag får sätta upp den senare någonstans så folk får läsa den. Sen registrerade jag mig på X3M website och heter Fitchy där också kommer kanske börja skriva mera där men jag ska försöka hålla båda uppdaterade på något sätt.

Men ja jag hade trevligt igår med Emma och Laila när vi va på STK vilket tillhör också X3M och lite därför som jag registrera mig där, sen så sa Emma också att jag kunde göra så jag tänkte varför inte har ju inget att förlora på det.

Imorgon ska jag köpa en dyr sak... kommer kosta hela 89-99 euro beroende på vilken jag väljer hehe ja jag får se, måste se om de passar mig också om inte så blir det något annat billigare men jag hoppas att i alla fall en av dom passar mig.

Viktigt för mig...

Själv har jag aldrig haft något som varit så viktigt för mig själv, jag har i princip inte ens brytt mig mycket om vad för kläder jag har på mig. Och allt det på grund av problem av ekonomi...

Ja just nu när det gäller min ekonomi så är allting typ år helvete känns det som...

Men jag har märkt att för min mamma så sätter hon mycket pengar på hemmet även ibland lite för mycket... Hon säger ibland till mig "jag vill ha ett hem där jag trivs". Men sen så är det inte lika viktigt för henne hur hennes kläder är, hon är nöjd med det lilla hon har och bryr sig inte om vad andra tycker om hennes kläder även om dom inte är någon bra kvalitet. Men i alla fall hon gillar att kunna skryta åt andra hur fint hem hon har vilket jag förstår henne. Det är viktigt för henne, det är det som hon är bra på att ha och det hon känner att hon måste ha för att känna sig nöjd och kanske glad antar jag.

Jag har fundera på hela grejen och på den senaste tiden har jag märkt att mina kläder, vad jag har på mig... min stil är det som är viktigt för mig för jag spenderar mycket pengar på kläder på senaste tiden. Om jag kan använda min stil så känner jag mig själv som "jag" som när jag går ut, träffar folk. Om jag måste ha någon annan typ av kläder som inte är riktigt i min stil så känns det fel bara.

Sen å andra sidan så bryr jag mig inte så mycket mera om hemmet ser ut så länge det finns någon typ av möbler ja det som man behöver för att klara sig. Jag tycker inte manbehöver köpa nya mattor 2-3 gånger om året eller nya gardiner hela tiden.

Så man kan säga att min mamma och jag har precis tvärtemot vad som är viktigt så jag kan säga nästa gång hon tar upp det där med hemmet (vilket vi ofta bråkar om) att lika viktigt som det är för henne att hemmet ser bra ut är hur viktigt min stil/kläder ser ut när jag syns bland folk.

Jag antar att vi alla har något som är viktigt... så länge man inte låter det som är viktigt för sig själv gå ut över andras ekonomi för det kanske inte är lika viktigt för dom vilket slutar då med bråk.

Mitt rum...

<gäsp>... ja jag har i princip hela dagen jobbat på mitt rum och försöka få ordning på allting, eftersom jag fick ännu mera saker från sverige idag så jag e helt slut nu typ.

Tur att jag tog en ledig dag idag från sveps i alla fall vilket va skönt att ge mig lite extra tid, fast jag och Anna va där och hälsa på idag ändå så vi hade roligt och mobba dom andra som satt och jobba där... hahaha.

För mycke...

Det känns som att jag har för mycket att tänka på just nu, sen så är det som att jag får ångest av att inte skriva något i min blogg även fast det inte är något farligt alls samtidigt som jag får en liten känsla av att det är onödigt och skriva blogg... jag vet bara inte just nu. Så har jag hur mycket som helst att berätta... eller en del i alla fall men känns bara som att jag inte pallar att tänka igenom det och berätta...

Det har inte varit någon dålig dag på något sätt  även om det jag berättat nu får det att se ut så, jag tänker bara för mycket på saker och händelser omkring mig. Jag är typ rädd för något, skulle man kunna säga...

Däremot så hitta jag en riktigt gammal låt som jag lyssna på för länge sen om någon skulle vara intresserad.

P.O.D - SatelliteRSS 2.0