Så kan det bli...

Idag när jag kom hem så va jag tvungen och gå till affären, men på vägen tillbaka så gick jag förbi TV-spelbutiken och kom på att jag hade ju förhandsboka WoW expansionen. Eftersom jag knappt spelar eller har intresse för det så stort så tänkte jag att jag skulle gå in och av bokar haha, måste säga att han som stod i kassan blev stort förvånad att jag av boka det. Fick en känsla att jag måste nog vara den första som gjort det. Känns bra ändå att jag gjorde det.

Jag har typ en rädsla eller oroar mig att jag ska börja spela WoW igen eller spel överhuvudtaget som jag gjorde tidigare ush det är inte bra, jag måste bara försöka hålla mig sysselsatt hela tiden. Jag får lita på att Emma och Anna hjälper mig i värsta fall om det skulle bli så.

Imorgon ska jag, Emma och Anna åka till Brunnsparken om det är fint väder och fotografera, fast enligt vädret på TV så skulle det kanske bli lite regn men man får se det imorgon jag hoppas verkligen inte för jag ser framemot att vi ska dit imorgon.

Ny vecka, bra start!

Ja nu är det måndag vilket betyder att det är en ny vecka igen, yay!

Idag va dagen helt underbar, fick inte mycket gjort av min hemsida idag för för jag sitter fast och vet inte riktigt hur jag ska fortsätta men det skulle jag få hjälp med imorgon. Så jag och Emma spendera tiden för det mesta tillsammans och hade det jätte mysigt, Det måste vara det som gjorde att dagen känns så bra idag!Jag vet inte varför men den senaste veckan så har jag varit väldigt dragen till en låt text. Jag är en stor H.I.M fan så det kan ju ha något med det att göra, älskar alla deras lyriks... Dom har en speciell känsla

H.I.M - Death Is In Love With Us
I know it and I feel it
Just as well as you do, Honey
It's not our fault if death's in love with us
It's not our fault if the reaper holds our hearts

 41+66.6 = our loss
We're breathing only to fade away
We're running just to get caught

Söndagen räddad!

Trodde den här söndagen skulle bli trög och så att man bara längtar tills måndag så man kan komma igång med veckan men det slutade ändå med att hade en jätte mysig och trevlig kväll hemma hos Emma. Vi kolla på en film som heter Moon Child som va hur bra som helst!

Musik

Musik... Det är en rätt viktig del i mitt liv känns det som, ibland kan det va skönt att bara koppla av och lyssna på musik.
Det händer att man kommer fram till en låt som man känner igen sig själv i. Det kan vara va som häls, något man gått igenom eller något man går igenom.


LinkinPark - Breaking The Habit

I don't know what's worth fighting for
Or why I have to scream
I don't know why I instigate
And say what I don't mean
I don't know how I got this way
I know it's not alright
So I'm breaking the habitFörändringar...

Jag trodde aldrig jag skulle göra en blogg, men nu har jag gjort en. Det har typ känt lite meningslöst tidigare att göra en för jag har inte haft direkt något att skriva om. har ju alltid varit den personen som sitter hemma och gör nästan ingenting.

Men nu när jag har börjat på Sveps så har jag träffat två underbara tjejer där som heter Emma och Anna vi har nu spendera mycket tid tillsammans både på vardagar och helger och haft jätte trevligt. Det känns som att jag är en helt ny person jämfört med innan.

Sen har jag inte haft något intresse av annat än och spela tidigare men det känns som jag har tappat mitt intresse för att spela vilket är jätte skönt också istället så tror jag att jag har hittat ett nytt intresse... fotografera. Ja jag trodde aldrig det kunde va så roligt speciellt efter min och Emmas fotograferings promenad vi hade i torsdags, jag fick hela 194 bilder. Några av dom kommer finnas på min hemsida jag jobbar på i Sveps, men det kommer ta nog ett tag innan den kommer upp.

Idag så va jag, Emma och Anna ute på stan och hade jätte trevligt, gick runt en massa i olika affärer och sen till en park jag inte mins namnet på.

Men utsikten där va helt underbar så vi bestämde för att komma tillbaka dit någon dag och fotografera det, jag ser verkligen framemot det.

RSS 2.0