Jahaa ja...

Ja vad ska man säga om idag, så klart det skulle bli mera övningar på sveps med olika typ av lekar...va med på en av dom som va helt okey efteråt skulle vi gå en och en in till killen som hade övningarna för oss och typ lossas att man går till en jobb intervju men det va inget man va tvungen och göra. Men han va så trevlig och prata med han sa att han tycker att jag är en jätte fin person och att jag borde öppna mig mera och våga på mera att göra olika saker, men det va inte riktigt att jag inte våga det va bara det att jag som person inte gillar såna där övningar.

Sen så tror jag Emma använder mig som hennes personliga spargris haha, ja hon tycker det är bra att jag är skyldig henne pengar så att hon inte använder upp dom. Men ja det gör inget för min del, jag är bara glad att jag kan va till någon hjälp hehe.

Annars så har jag nog inte så mycket planerat i helgen. Ska träffa Anna imorgon på stan medan vi väntar på Emma så ska vi gå runt och kolla och så vidare så det blir trevligt sen ska vi ha film kväll igen, yay! Kommer vara en till person med så vi blir fyra stycken istället vilket är trevligt! Vi ska kolla på Moon Child vilket jag redan sett men eftersom det va dålig kvalitet på den jag såg så det gör inget att se den igen med mycket bättre kvalitet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0